12 oktober Feestelijke opening Sport Medisch Centrum Den Haag

9 oktober 2017

sportgeneeskunde 780

Sportartsen HMC

Op donderdag 12 oktober is de feestelijke opening van het Sport Medisch Centrum Den Haag op de Sportcampus Zuiderpark. HMC maakt deel uit van het Sport Medisch Centrum, dat een breed scala biedt aan medische zorg voor sporters.

HMC brengt sportartsen en orthopeden naar sporters toe

Topsporters en recreatiesporters die trainen op de nieuwe sportcampus, kunnen voortaan bij het Sport Medisch Centrum terecht voor orthopedische hulp, sportgeneeskunde, fysiotherapie en (preventief) advies. Sportartsen en orthopeden van HMC houden vier dagdelen per week spreekuur in het Sport Medisch Centrum. Naar het ziekenhuis hoeft alleen als de behandeling dat vereist. Partner B&B Healthcare voorziet in fysiotherapie en revalidatie. Uiteraard is er ook aandacht voor preventie en begeleiding op het vlak van voeding, psychologie en voetproblematiek (podologie). Overigens zijn mensen met minder affiniteit met sport ook van harte welkom.

Opening door wethouder Baldewsingh

Tijdens de opening zal het Sport Medisch Centrum aan huisartsen, sportverenigingen en sportopleidingen vertellen wat zij doen en waar zij voor staan. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de opening bij te wonen in de Sportcampus Zuiderpark aan de Meester P. Droogleever Fortuynweg 22 in Den Haag. Inloop vanaf 16.00 uur, om 16.30 uur verricht wethouder Rabin Baldewsingh de openingshandeling.