HMC

Over HMC

Bij HMC staat de patiënt centraal en zijn we trots op wat we doen. We werken met toegankelijke en betrouwbare collega’s en leveren topklinische kwalitatief hoogstaande zorg, dichtbij huis. Samen met de verwijzers, verpleging, verzorging en thuiszorg zorgen wij voor de patiënt zoals hij dat wil. HMC + Antoniushove + Bronovo + Westeinde: drie locaties met elk hun eigen accent. 
 
Binnen de ‘topklinische zorg dichtbij’ zijn de acute zorg en oncologische zorg onze speerpunten. Onze zorg is onderscheidend op het gebied van kwaliteit van patiëntenzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Meer weten over HMC? Bezoek dan onze corporate site.

Flexibele arbeisvoorwaarden

Voor alle medewerkers binnen HMC is de CAO ziekenhuizen van toepassing. Deze biedt onder andere:

  • Een 36-urige werkweek
  • Een marktconform salaris
  • Vakantietoeslag
  • Een structurele eindejaarsuitkering

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf te bepalen. Zo kies je bijvoorbeeld voor:

  • Een langere vakantie
  • Een nieuwe fiets
  • Een nieuwe PC
  • Een nieuwe mobiele telefoon of tablet.

Interessante extra’s

HMC vindt het belangrijk om net dat beetje extra’s te doen voor haar medewerkers. Zo bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfsfitness en hebben we speciale contractafspraken met het kinderopvangcentrum 2samen. Het aanbod bij de locatie 2Koninkjes (nabij HMC Westeinde) is helemaal afgestemd op de behoeften van onze personeelsleden.

Flexibel werken

Ben je ziekenverzorgende of verpleegkundige en wil je zelf bepalen wanneer en hoeveel uur je werkt? Wil je een afwisselende baan waarbij je op verschillende afdelingen en locaties werkt? Wil je werken naast je studie? Dan is het flexbureau dé oplossing voor jou! Als je werkt via het Flexbureau geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Het maakt dus niet uit of je een voorkeur hebt voor dag-, avond- of nachtdiensten. Je kunt zelfs aangeven dat je halve diensten of volgens aangepaste tijden wilt werken.

Bekijk de vacatures van ons Flexbureau

Contact

Heb je nog vragen waar je geen antwoord op hebt gekregen?