Ziekenhuisopname

Verblijft u nu of binnenkort in ons ziekenhuis voor een operatie of een behandeling? Wij doen ons uiterste best om uw verblijf in ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Wij vangen u op en begeleiden u met zorg, want een opname geeft al genoeg spanning.

Printknop

verpleegafdeling 1 780

 

Op de verpleegafdeling

De verpleegafdeling is voor u het centrale punt van uw verblijf in ons ziekenhuis. Bij uw opname heet de verpleegkundige u welkom zal zij u wegwijs maken op de verpleegafdeling. Ook geven wij u uitleg over de faciliteiten van het ziekenhuis die u kunt gebruiken tijdens uw opname. 

Video: hoe kunt u zelf bijdragen aan een veilig verblijf in het ziekenhuis?

video_patientveiligheid_afbeelding_klein.jpg

Voorbereiding operatie

Heeft uw behandelend arts samen met u besloten dat u geopereerd moet worden? Een goede voorbereiding op uw operatie en opname is belangrijk. De voorbereiding op uw operatie start bij de preoperatieve polikliniek (POS).

Faciliteiten ziekenhuis

Voor u als patiënt is het fijn om bezoek te krijgen van familie en vrienden. Bezoek kan ook vermoeiend zijn. Daarom zijn er bezoekuren en bezoekregels

Tijdens uw verblijf in ons ziekenhuis kunt u gebruikmaken van de vele faciliteiten in het ziekenhuis. Op alle HMC locaties bent u als patiënt of bezoeker welkom in onze restaurants of koffiecorner. Tijdens uw bezoek kun u gratis gebruik maken van ons Wifi-netwerk.