Bezoek aan polikliniek

HMC is werkzaam in het hart van Haaglanden vanuit drie locaties: HMC Antoniushove, HMC Bronovo en HMC Westeinde. U vindt altijd een locatie bij u in de buurt waar u terecht kunt voor een eerste consult in 1 van onze poliklinieken. De locaties verschillen in sfeer en specialisatie, maar altijd geldt dat we topzorg leveren en de patiënt met aandacht hulp bieden. Ook onze werkwijzen zijn op elke locatie gelijk. 

Printknop

bezoek aan de polikliniek

Afspraak maken en voorbereiding polikliniekbezoek

Met een verwijzing van uw huisarts of specialist kunt u een afspraak maken op 1 van onze poliklinieken. 

Patiëntenpas

Binnen HMC krijgen alle patiënten een patiëntenpas. Als u voor het eerst als patiënt in HMC komt, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Bijvoorbeeld uw legitimatiebewijs en gegevens van uw zorgverzekeraar voor het laten maken van een patiëntenpas. Bij de inschrijfbalie in de centrale hal van het ziekenhuis regelen wij alles voor uw inschrijving.

Voorbereiding thuis

U kunt uw afspraak met HMC thuis voorbereiden. Heeft u binnenkort een gesprek met uw arts? Dan kan het goed zijn om van te voren te bedenken wat u hem of haar zou willen vragen. Wellicht is het verstandig iemand mee te nemen, zo kunt u thuis nabespreken wat u heeft gehoord.

Route en parkeren

Bezoekers van ons ziekenhuis kunnen parkeren op het parkeerterrein van HMC Bronovo en HMC Westeinde of in de parkeergarage van HMC Antoniushove. HMC is goed bereikbaar met openbaar vervoer.