Wekelijks hand- en polsspreekuur in HMC

10 februari 2021

Hand- en polsletsels zijn relatief veel voorkomende letsels, waarbij zelfs de kleinste wonden toch veel impact kunnen hebben op de patiënt. Haaglanden Medisch Centrum heeft daartoe drie toegewijde plastisch chirurgen, die wekelijks een spreekuur hebben samen met een gespecialiseerde handtherapeut op de locaties Bronovo, Westeinde en Antoniushove.

Daar wordt per patiënt extra de tijd genomen en direct diagnostiek verricht, zodat een behandelplan snel gevormd kan worden. Dit varieert van fysiotherapie/ spalken tot zo nodig een operatie op de (poliklinische) operatiekamers van HMC Bronovo of HMC Antoniushove. Daarbij werken de plastisch chirurgen samen met onder andere de revalidatie, reumatologie en traumatologie.

U kunt in zorgdomein direct verwijzen voor complexe hand- en polsletsels, waarbij patiënten met alle soorten aandoeningen van de hand en pols welkom zijn en snel geholpen kunnen worden. Binnenkort kunt u ook direct een patiënt inplannen voor een ingreep voor typische klachten van een trigger finger of een carpale tunnel syndroom, indien conservatieve maatregelen onvoldoende effectief zijn gebleken.

Optimale zorg dankzij:

  • Drie toegewijde handchirurgen (Gecertificeerd Federation of European Societies of Hand Surgery)
  • Echo / MRI / CT
  • Korte wachttijden
  • Nieuwste technieken waaronder artroscopische pols operaties en reconstructies

Meer nieuws