HMC Westeinde: eerste dialoogtafel buurtbewoners

11 maart 2019

Buurtbewoners en zorgpartners worden op de verschillende HMC locaties persoonlijk uitgenodigd om mee te praten en denken over de toekomstplannen. Afgelopen vrijdagavond 8 maart om 19:00 uur was de eerste Buurttafel in HMC Westeinde, met als gespreksonderwerpen de tijdelijke parkeervoorziening en het moeder en kind centrum, te zien in de presentatie​. Ideeën, suggesties en vragen van de Buurttafel worden in de verdere planontwikkeling meegenomen. De bijeenkomst is de aftrap van een reeks dialoogtafels die Haaglanden Medisch Centrum organiseert, waarbij omwonenden en zorgpartners samen de toekomst van HMC kunnen vormgeven.

Naast Buurttafels waarbij omwonenden de mogelijkheid hebben mee te denken en te spreken, worden de komende periode ook Zorgtafels georganiseerd waarin overleg is over zorginhoudelijke zaken. Door het organiseren van de Buurt- en Zorgtafels, die samen de dialoogtafels heten, betrekt HMC zo veel mogelijk mensen bij de koers voor de toekomst. Voor de medewerkers worden vanzelfsprekend aparte sessies georganiseerd.

Mocht u vragen hebben over deze Buurt- en Zorgtafels of over de toekomst van HMC, dan kunt u die stellen via verwijzer@haaglandenmc.nl. Meer informatie over de koers voor de toekomst van HMC is te vinden op www.haaglandenmc.nl/toekomst.

Meer berichten