HMC Bronovo: focus op goede zorg, verder nog geen ontwikkelingen

11 maart 2019

​Afgelopen week verscheen een artikel in weekblad Den Haag Centraal en Skipr over plannen voor de ontwikkeling van het Bronovo terrein. Dit artikel impliceert dat er op dit moment sprake is van een doorontwikkeling van het terrein van Bronovo. Dit is niet het geval.

HMC Bronovo blijft de komende 3 tot 5 jaar open en ons grootste belang is dat we hier goede patiëntenzorg leveren. HMC richt zich op dit moment op de ontwikkeling van de plannen voor de korte termijn en het dagelijks leveren van goede zorg. Voor de lange termijn ontwikkelen we een plan hoe we in de toekomst zorg in de wijk, dichtbij de patiënt gaan organiseren. Dit plan maken we met onze partners, collega zorgverleners, verwijzers en bewoners. En dat gaat in overleg met onder andere het College Sanering Zorginstellingen, het Waarborgfonds voor de Zorg en de Gemeente Den Haag.

Sinds de aankondiging van de koers voor de toekomst is door veel mensen contact met ons opgenomen over de mogelijke ontwikkeling van HMC Bronovo en het daarbij behorende terrein. Vanzelfsprekend staan we iedereen te woord en luisteren we met belangstelling naar de ideeën en suggesties. Dat hebben we ook gedaan met de groep mensen die zich bezighoudt met het plan voor de ontwikkeling van Park Bronovo, waarover Den Haag Centraal berichtte. We nemen ideeën, suggesties en plannen mee in de ontwikkeling van het lange termijn plan. Dit hebben we de initiatiefnemers van het plan Park Bronovo ook laten weten.

Meer berichten