FocusKliniek Orthopedie weer open op locatie HMC Westeinde

5 augustus 2021

Na een jaar afwezigheid is vanaf 2 september de FocusKliniek Orthopedie weer terug op locatie HMC Westeinde. Door uitbreiding van de SEH voor de Covid-19 zorg op locatie Westeinde moest de polikliniek Orthopedie afgelopen jaar uitwijken naar de overige locaties.

Korte toegangstijden 
Ander goed nieuws is dat onze toegangstijden voor de polikliniek weer als vanouds kort zijn. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze toegangstijden. U kunt nu snel terecht op elke locatie.

Onze locaties zijn:
- HMC Bronovo : dagelijks
- HMC Westeinde : meerdere dagen per week (NB: vanaf september)
- HMC Antoniushove : meerdere dagen per week
- Gezondheidscentrum Wassenaar : dinsdag en/of donderdag
- Sportpark Medisch Centrum : maandag en woensdag

Alle operatiekamers weer open in HMC Bronovo 
Vanaf 1 september as zullen alle 6 de operatiekamers van HMC Bronovo weer volledig in gebruik worden genomen voor alle planbare zorg. De FocusKliniek Orthopedie beschikt in HMC Bronovo over de 2 nieuwste operatiekamers voor de orthopedische ingrepen.
Onze medewerkers zijn op dit moment druk bezig met het inplannen van de operatiepatiënten. Hiermee zal een eind komen aan de lange toegangstijden voor de orthopedische operaties op locatie HMC Bronovo.

Voorste benadering bij heupoperaties
Momenteel ontvangen wij veel vragen over de voorste benadering. Het is daarom goed te vermelden dat ook de orthopeden van de FocusKliniek Orthopedie HMC vele jaren ervaring hebben met deze innovatieve benadering van de heupoperaties. Op de webpagina van de FocusKliniek Orthopedie vindt u meer informatie.

Meer nieuws