HMC Diagnostiek

Voor de 1e, 2e en 3e lijn

HMC Diagnostiek

Voor de 1e, 2e en 3e lijn

Klinische Chemie

Als u informatie over bloed, urine, ontlasting of sperma nodig heeft voor een goede diagnose of tijdens de behandelingen, kan het laboratorium voor u het onderzoek uitvoeren. De onderzoeken voor het Klinisch Chemisch en Hematologisch laboratorium worden verricht door het KCHL van HMC Bronovo. Voor HMC Westeinde en HMC Antoniushove verwijzen wij naar de website van LabWest: www.Lab-west.nl

Bezoekadres

HMC Bronovo
Bronovolaan 5
2597 AX Den Haag
Afleveren materiaal 2e etage, route 28

HMC Antoniushove
Burg. Banninglaan 1
2262 BA Leidschendam

HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA Den Haag

Contact

De laboratoriumspecialisten zijn bereikbaar voor consultatie over aanvragen, onderzoeken en interpretatie van de uitslagen.

Aanvraagformulieren

Aanleveren materiaal

U als verwijzer kunt rechtstreeks te onderzoeken materiaal aanleveren. Per onderzoek kunnen er andere aanleverspecificaties zijn. Bij vragen hierover kunt u daarover contact opnemen met het secretariaat.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden van het KCHL  leest u de bepalingen die voor de levering van onze diensten geldt. Zie ook de lijst met verrichtingen  en de lijst met uitbesteed onderzoek van het KCHL.

Patiënteninformatie

Meer informatie over de Klinische Chemie is te vinde op de website van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde: www.nvkc.nl

Ons team

Zie overzicht specialisten HMC