HMC Meerdaagse TEAM: Together Everyone Achieves More

woensdag

11

mei 2022

15.00 - 00.00 uur

zie info

woensdag 11 mei 2022

15.00 - 00.00 uur, zie info

Doelgroep: Huisartsen regio Haaglanden en medisch specialisten HMC

Accreditatie: 12 punten

Kosten: €595,-

Locatie: Maastricht

 

Leer specialisten van HMC en uw collega huisartsen beter kennen en reis mee naar de meest bourgondische stad van Nederland: Maastricht. In gevarieerde werkvormen neemt u deel aan onze jaarlijkse nascholing met het thema ‘TEAM: Together Everyone Achieves More’.

HMC heeft wegens COVID-19 de HMC Meerdaagse “TEAM: Together Everyone Achieves More” verplaatst van 28 tot en met 30 oktober 2020 naar woensdag 11 tot en met vrijdag 13 mei 2022, nog steeds te Maastricht. Wij volgen het beleid van HMC, Hadoks en de FMS ten aanzien van COVID-19.

Wij hebben Hotel Crowne Plaza van 11 tot en met 13 mei opnieuw kunnen vastleggen. Op dit moment werken we er hard aan om ook de inhoud gelijk te houden.

maastricht_plat.png

De doelstellingen

  • Samenwerking op een nog hoger niveau
  • Verbeteren van communicatieve vaardigheden
  • Toetsen van medische kennis
  • Elkaar (beter) leren kennen = korte lijnen = betere zorg
  • Samen de juiste zorg op de juiste plek bieden
Het programma :

woensdag 11 mei 2022 
U bent op woensdag middag vanaf 15.00 uur welkom in Hotel Crowne Plaza Maastricht om in te checken en te genieten van een heerlijk ontvangstbuffet met Limburgse vlaai en koffie of thee.
Om 16.00 uur start de HMC Meerdaagse met een ‘Medisch Preuvenemint’.* Een combinatie van medische onderwerpen, handen uit de mouwen en lekkere hapjes komen in sessies van 20 minuten voorbij. U wordt ingedeeld in een groepje en ondergaat alle facetten van dit Medisch Preuvenemint.
*Preuvenemint is een typisch Maastrichtse uitdrukking en samenvoeging van de woorden ‘preuven’ (proeven) en ‘evenemint’ (evenement). De eerste dag van de Meerdaagse wordt afgesloten met een diner in het hotel.
donderdag 12 mei 2022
Deze dag staat in het teken van dokteren in de toekomst. Hoe ziet de zorg er uit over 20 jaar? Hoe gaan we dat organiseren? Is het nog betaalbaar? Personalised medicine, robotten in de zorg – wat is de status
en wat zijn de verwachtingen? Er is ook veel aandacht voor anderhalvelijnszorg – wat betekent het nu echt? Wat kunnen we nog meer doen dan teleconsulten en meekijkconsulten? Tijdens het slotdebat wordt u van harte uitgenodigd uw verwachtingen te delen met het panel van experts! In de middag gaat u Maastricht verkennen! Deze stad met haar rijke historie, fijne terrassen, luxe winkelstraten en gezellige kroegen is het decor voor een spel met verschillende opdrachten, proeverijen en verassende ervaringen. Het beste team staat centraal tijdens de prijsuitreiking in het hotel. Na de borrel is er tijd om te verkleden voor het diner en feest in Chateau Neercanne.
vrijdag 13 mei 2022

Deze ochtend trappen we af met een heus ‘Lagerhuis debat’ over grote en kleine ergernissen in de praktijk. Op basis van pakkende stellingen gaat u met elkaar in discussie. De Meerdaagse 2021 wordt afgesloten met een interactief programma over ‘Normen en Waarden’ Verschillende praktijksituaties komen aan bod zoals de disfunctionerende (co)assistent, euthanasie, conflicten in het team etc. Middels rollenspellen en praktische handvatten gaat u naar huis met nieuwe inzichten en echte oplossingen. Om 13.00 uur eindigt de Meerdaagse met een afsluitende lunch. 

Inschrijven
Schrijf u vandaag nog in voor de HMC Meerdaagse. U kunt zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. De kosten bedragen € 595,–.

Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw bijdrage.

qrcode_voor_aanmelden_hmc_meerdaagse_team_together_everyone_achieves_more.jpg