Samen bouwenhmc_stempel_1.png

Op termijn gaan we onze zorg aanbieden vanuit twee locaties: HMC Antoniushove en HMC Westeinde. Om dat mogelijk te maken, beginnen we met het renoveren en verbouwen van HMC Westeinde. We moderniseren het gebouw en de voorzieningen en zorgen voor een betere bereikbaarheid. Op lange termijn betekent het een prachtig, modern ziekenhuis. Op korte termijn zorgt dat soms voor overlast. Onze excuses daarvoor. Om u zo goed mogelijk te informeren over de werkzaamheden die er zijn en wat dat voor u betekent verzamelen we alle bouwinformatie hier.

MKC

Aan de Lijnbaanzijde van HMC Westeinde bouwen we een nieuw Moeder- en Kindcentrum. Duurzaam, modern en comfortabel. We werken volgens de principes van gezinsgerichte zorg. Lees alle informatie op de pagina Moeder- en Kindcentrum.

Parkeren

Werken aan de bereikbaarheid van HMC Westeinde in de drukke binnenstad van Den Haag is een belangrijk onderdeel van onze toekomstplannen. In samenwerking met de gemeente is de aanrijroute van HMC Westeinde verbeterd. Ook werken we voor onze patiënten en bezoekers én voor onze medewerkers aan meer parkeerplaatsen. Lees hier meer over op de pagina Parkeren

Belangrijke data

  • Februari/maart 2020: finale oordeel beroepscommissie bezwaarschriften over bezwaar bouwvergunning

Vragen

Veelgestelde vragen over de bouwwerkzaamheden
Kunt u het antwoord op uw vraag hier niet vinden? In de loop van de verbouwing worden deze vragen aangevuld en bijgewerkt. U kunt uw vraag ook stellen via .
We proberen binnen drie werkdagen antwoord te geven.

Contact

We proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken. Toch kan het voorkomen dat u (geluids)overlast van de verbouwing ondervindt. Is de overlast buiten proporties, dan kunt u dat telefonisch melden via telefoonnummer 088- 979 31 00. U kunt ook een e-mail sturen naar .

Bouwnieuws