Bijeenkomstenhmc_stempel_1.png

Naast overleg over de toekomst met alle partners, organiseert HMC ook:

  • Informatiebijeenkomsten
  • Werkbezoeken
  • Dialoogtafels

Informatiebijeenkomsten

Woensdag 30 januari, vrijdag 1 en maandag 4 februari organiseerde HMC een informatiebijeenkomst voor omwonenden van HMC Bronovo, HMC Antoniushove en HMC Westeinde. De avonden waren drukbezocht. Hier kunt u een terugblik lezen van de avond in HMC Bronovo. HMC belichtte eerst de koers, daarna konden de aanwezigen vragen stellen.

Naast de informatiebijeenkomsten voor omwonenden organiseren we ook zulke sessies voor mensen die iets verder van onze ziekenhuislocaties wonen. Er staan bijeenkomsten op de rol voor inwoners van Scheveningen en Wassenaar.

Heeft u niet kunnen deelnemen aan een informatiebijeenkomst en heeft u wel interesse? Vertel het via . Bij voldoende aanvragen volgen extra avonden. 

Informatiebijeenkomst gemeente Wassenaar 28 maart

Op donderdagavond 28 maart organiseert HMC een bijeenkomst voor inwoners van Wassenaar. Op de avond zelf informeert Paul Doop, voorzitter raad van bestuur HMC, u persoonlijk over de koers. Er is ruimte om uw vragen te stellen, ideeën en zorgen te delen.

U kunt zich uiterlijk 25 maart aanmelden via onderstaand formulier:
Aanmeldformulier informatieavond gemeente Wassenaar 28 maart
U kunt ook alvast uw vragen aan ons doorgeven dan kunnen de sprekers daarmee rekening houden.

Dialoogtafels

De komende maanden zijn er dialoogtafels over zorg (Zorgtafels) en over de omgeving (Buurttafels).

Aanmelden nieuwsbrief Toekomst HMC

Speciaal voor inwoners en andere belangstellenden maakt HMC tenminste eens per maand een digitale nieuwsbrief. Om bij te praten over de ontwikkelingen, om vragen te beantwoorden, om te informeren over bijeenkomsten. Heeft u vragen over de nieuwsbrief? Wilt u op de verzendlijst? Of wilt u iets anders aan ons kwijt? Mail naar

Archief nieuwsbrieven