Chronische knieblessure

U heeft chronisch pijn in uw knie. Daardoor kunt u niet voluit sporten en u ondervindt ook hinder in uw dagelijks leven . De sportartsen van HMC helpen u snel en deskundig van uw klachten af.

Specialismen en team

Afspraak en contact

HMC Antoniushove
088 979 24 45
ma t/m tot vr van 08.00 - 16.00 uur

Poliklinieken

Cijfers

Jaarcijfers ziekenhuisbreed

35.043 opgenomen patiënten
18.453 dagbehandelingen
188.013 verpleegdagen
87.012 SEH-bezoeken
329 medisch specialisten

Over een chronische knieblessure

U heeft chronisch pijn in uw knie. Daardoor kunt u niet voluit sporten en u ondervindt ook hinder in uw dagelijks leven . De sportartsen van HMC helpen u snel en deskundig van uw klachten af.

Snelle diagnose

U kunt binnen 8 werkdagen op onze polikliniek terecht voor een diagnose. De sportarts bepaalt dan wat de juiste behandeling van uw blessure is. Het doel is om u snel weer te laten herstellen. Op deze manier kunt u uw sport weer beoefenen op de manier die u wilt. En zo kunt u ook in uw dagelijks leven weer goed uit de voeten.
Voor het maken van een afspraak voor een consult bij de sportarts heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Wat is een chronische knieblessure?

Als u gedurende langere tijd voortdurend pijn heeft in uw knie, of als u steeds opnieuw knieklachten krijgt, is er mogelijk sprake van een chronische knieblessure. Dit kan het gevolg zijn van langdurige overbelasting.

Wat zijn de klachten?

U heeft pijn op een bepaalde plek in uw knie, of u heeft last van een dikke knie. U ondervindt hier hinder van bij het sporten en mogelijk ook in uw dagelijks leven.

Behandeling

De sportarts onderzoekt wat de oorzaak van de blessure is. Hij stelt dan een behandelprogramma met u op. Revalidatie door speciale oefeningen kan hier deel van uitmaken.

Knieblessure (chronische)

Waarom HMC?

  • Binnen 8 werkdagen een afspraak op de polikliniek
  • Ervaren, gespecialiseerde sportartsen
  • Samenwerking met radiologie, orthopedie en andere specialismen

Het team