W.J. Verbeek

Ventilation Practitioner

                                  W.J. Verbeek

Acute zorg is het specialisme dat mij nog altijd boeit. Sinds de start van de opleiding tot verpleegkundige heb ik de passie voor acuut en zorgvuldig handelen ervaren. Vandaar dat ik in 2007 de specialisatie tot Intensive Care verpleegkunde ben gaan volgen.

Mijn rol als verpleegkundige binnen het team van de Intensive care is veelzijdig, onmisbaar en betekenisvol. Door net iets extra’s te geven, door net even wat verder te kijken dan de behandeling zelf maak ik het verschil. Iedere patiënt is uniek, iedere patiënt is anders. De grote verscheidenheid in etnische achtergrond maakt het werk in HMC voor mij zo veelzijdig, interessant en uitdagend.

In mijn functie als Ventilation Practitioner ben ik extra geschoold in het beademen van de ernstig zieke patiënt. Niet alleen komt deze kennis ten goede aan mijn directe collega’s die ik scholing geef, maar draagt ook bij aan een state-of-the-art, innovatieve zorg. Door het lezen van de meest recente studies op het gebied van beademen kan ik deze nieuwe inzichten meenemen in de dagelijkse zorg op deze IC. 

Opleiding & ervaring

Specialist sinds:

2007

BIG-nummer:

39060443430

Opleiding:

Erasmus MC Rotterdam
HBO-V aan de Haagse Hogeschool te Den Haag
Ventilation Practitioner bij het CTG te Ridderkerk
Diverse scholingen omtrent trauma, specialistische reanimatie, beademingsmodaliteiten

Talen:

Engels, Nederlands

Nevenfuncties & lidmaatschappen

Lidmaatschap Practitioners Nederland
Ambulanceverpleegkundige bij de RAV Haaglanden