T. Cornelisse

Verloskundige

“Het geeft me iedere keer weer een kick als ik terug kan kijken op een goede bevalling en blije en trotse ouders!”

                                  T. Cornelisse

“De zorg trok mij altijd al aan: ik vind het fijn om met mensen te werken en iets voor hen te kunnen betekenen. Toen ik me ging verdiepen in verschillende vakgebieden binnen de zorg was de keuze snel gemaakt: verloskundige, dát wilde ik worden! Zwangerschap, geboorte en het kraambed: als verloskundige ben je bij dit gehele proces betrokken en heb je de bijzondere taak passende begeleiding te bieden aan het nieuwe gezin. 

Ik werk met veel plezier in verloskundigenpraktijk Bronovo. We hebben een gevarieerde cliëntenpopulatie en een fijne club collega’s. Omdat we in HMC Bronovo zitten, heb ik laagdrempelig en gezellig contact met de artsen en verpleegkundigen op de verloskamers en ken ik ze goed. Het werken bij deze praktijk geeft ook meer verdieping en uitdaging aan mijn vak omdat we cliënten met sommige medische indicaties verder mogen begeleiden. Dit betekent dat ik meer continuïteit van zorg kan aanbieden en meer betrokken kan blijven. Dat vind ik heel waardevol!

Elke vrouw is anders en brengt haar eigen situatie en beleving mee. Ik zie het als mijn taak om in elke situatie mijn zorg zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de aanstaande ouders en om de juiste coaching en support te geven.

Als verloskundige ben ik betrokken, enthousiast en werk ik met aandacht voor de fysiologie. Het is cliché, maar elke baring is bijzonder en het geeft me iedere keer weer een kick als ik terug kan kijken op een goede bevalling en blije en trotse ouders! “

Opleiding & ervaring

Specialist sinds:

2014

BIG-nummer:

19918077103

Opleiding:

Verloskunde Academie Rotterdam
Propedeuse opleiding verpleegkunde, Hogeschool Rotterdam

Talen:

Engels, Nederlands

Nevenfuncties & lidmaatschappen

Lid van KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen)
Lid van Kwaliteitsregister verloskundigen (KNOV)
BIG registratie (Beroepsregistratie)