S. Keizer-Revier

Physician assistant

                                  S. Keizer-Revier

Ik ben inmiddels jarenlang werkzaam bij Basalt (revalidatiecentrum). In 2002 ben ik begonnen binnen de revalidatie als fysiotherapeut. Na een aantal jaar heb ik de stap genomen om mij om te scholen tot physician assistant binnen de revalidatiegeneeskunde waardoor ik een aantal taken van de revalidatiearts kan overnemen en zelfstandig mag uitvoeren. Sinds 2020 ben ik werkzaam in het ziekenhuis waarbij ik zowel de klinische als poliklinische fase (na ontslag) begeleid.

Door de jaren heen heb ik op diverse plekken gewerkt binnen Basalt en heb ik veel ervaring opgedaan vanuit de hartrevalidatie, momenteel richt ik mij vooral op de neurologische aandoeningen en met name CVA/NAH (beroertes en Niet- Aangeboren Hersenletsel).

De mens in zijn geheel zien inclusief zijn omgeving (een holistische benadering zoals we dat noemen) is van groot belang om de juiste weg te vinden in de herstelfase. Daarbij hoort dat je verder kijkt dan alleen een diagnose/aandoening en dat doe ik graag. Ik zie het iedere keer weer als een uitdaging om voor onze patiënten de juiste weg te vinden ter bevordering van het herstel en zoveel als mogelijk terug te keren naar het niveau van functioneren van voorheen.

Opleiding & ervaring

Specialist sinds:

2013

BIG-nummer:

19062187081

Opleiding:

Fysiotherapie / Master Physician Assistant

Werkervaring:

Werkzaam bij Basalt sinds 2002

Talen:

Engels, Nederlands

Aandachtsgebieden

Neurologie (CVA/NAH) / Hartrevalidatie