P.M. Suers-van de Kant

Diëtist

“Iedere situatie en patiënt is weer anders”

                                  P.M. Suers-van de Kant

“In de jaren dat ik werkzaam ben als diëtist in een ziekenhuis heb ik op veel verschillende afdelingen gewerkt en heb ik een breed scala aan verschillende post-HBO bijscholingen gevolgd. Ik heb mij breed kunnen oriënteren en ben inzetbaar op vrijwel alle vlakken van de diëtetiek. De afgelopen jaren heb ik voornamelijk gewerkt met patiënten met een cardiologische aandoening en met longpatiënten.

Het directe contact met zowel de patiënt als met de medebehandelaars en de directe collega’s zorgt ervoor dat ik met veel plezier dit werk doe. Iedere situatie en patiënt is weer anders, dus elk dieetadvies is er één op maat. Dat maakt het werk uitdagend en inspirerend.

HMC biedt mij als diëtist de mogelijkheden om mij verder te ontwikkelen, onder meer via bijscholing. Naast de directe patiëntenzorg wil ik me de komende jaren intensiever gaan bezighouden met de kwaliteitsaspecten van de diëtetiek. Daarnaast wil ik me richten op de beleidsmatige zaken die daarbij komen kijken. Ook op het gebied van onderzoek zie ik in de toekomst zeker mogelijkheden.”

 

 

Opleiding & ervaring

Specialist sinds:

2009

Opleiding:

Human Nutrition in Health and Disease / Voeding en Gezondheid, Wageningen University and Research (WUR), Wageningen
Voeding en diëtetiek, Haagsche Hogeschool, Den Haag

Talen:

Engels, Nederlands

Nevenfuncties & lidmaatschappen

Geregistreerd in Kwaliteitsregister Paramedici Diëtisten

Specialisme

Diëtetiek

Aandachtsgebieden

Coördinator diëtetiek
Cardiologie, ouderengeneeskunde, longgeneeskunde, algemeen klinische diëtetiek