N. Zuidmeer

Fysiotherapeut

                                  N. Zuidmeer

Sinds 2017 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij HMC. Ik ben voornamelijk werkzaam op de afdeling traumachirurgie waar mensen liggen met één of meerder botbreuken. Door een botbreuk kan je een stuk zelfstandigheid verliezen en sta je in het ziekenhuis aan het begin van een revalidatietraject. Ik help de patiënt met (soms letterlijk) de eerste stappen zetten binnen de revalidatie. Het doel is om zo snel mogelijk weer wat zelfstandigheid terug te krijgen. Samen kijken we naar wat wél mogelijk is.

Naast werk in de kliniek behandel ik poliklinische patiënten met chronische pijnklachten met TENS. Ook behandel ik poliklinisch patiënten met een botbreuk.

Voor de patiënten met een botbreuk is het Traumanetwerk opgezet samen met het HAGA ziekenhuis en Fysiogroep Haaglanden (FGH). Ik organiseer dit vanuit het HMC. Het traumanetwerk is opgezet om de kwaliteit van de fysiotherapeutische behandeling te verbeteren als de patiënt is ontslagen uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum. Het traumanetwerk bestaat uit eerstelijns fysiotherapeuten die geschoold zijn in fractuurbehandeling. Het netwerk komt 8 keer per jaar bij elkaar om casuïstiek te bespreken samen met de traumachirurgen.

Opleiding & ervaring

BIG-nummer:

09923316004

Opleiding:

Studie fysiotherapie: Hogeschool Leiden

Overige studies/opleidingen: traumatologie en fractuurbehandeling, TENS, airway clearance technieken bij mensen met sputumretentie, medical taping

Talen:

Engels, Nederlands

Nevenfuncties & lidmaatschappen

Traumanetwerk Haaglanden

Aandachtsgebieden

traumachirurgie, TENS