N. van Mullem

Verloskundige

"Hoe mooi is het om ervoor te zorgen dat een bevalling zo goed en prettig mogelijk ervaren wordt!"

                                  N. van Mullem

 “Zorg op maat, dat is waar ik voor sta. Niet elke zwangere of barende vrouw heeft dezelfde zorg nodig. Door in te spelen op persoonlijke behoeften, voelt de cliënt zich gehoord en begrepen. Ik vind het fijn om te ervaren dat de verschillende disciplines (gynaecologie, echoscopie, kinderartsen, psychologie) nauwgezet met elkaar samenwerken in HMC Bronovo. Daardoor is het mogelijk om zorg op maat te geven, in samenwerking met de verschillende disciplines. Dat is voor mij dan ook de charme van het klinisch werken.

Wat ik zo bijzonder vind aan mijn vak, is dat geen dag hetzelfde is. Geen persoon is hetzelfde. Het beroep van verloskundige vraagt van me dat ik flexibel, daadkrachtig en meelevend ben. Hoe mooi is het om ervoor te zorgen dat een bevalling zo goed en prettig mogelijk ervaren wordt! Wat maakt dat het een levenslange mooie herinnering is. Dat ik daaraan mag bijdragen vind ik geweldig.

Zelf ben ik 3 keer bevallen in HMC Bronovo bij mijn collega’s. Het waren hele fijne ervaringen. Waarom ik gekozen heb om in mijn eigen ziekenhuis te bevallen? Omdat ik doortastende, goed opgeleide, meelevende collega’s heb. In wie ik 100% vertrouwen heb!”

Opleiding & ervaring

Specialist sinds:

2009

Opleiding:

Verloskunde Academie Rotterdam, 2008

Talen:

Engels, Nederlands

Nevenfuncties & lidmaatschappen

Nevenfuncties en lidmaatschappen:
BIG geregistreerd (Beroepsregistratie)
Lid van Kwaliteitsregister voor verloskundigen (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV)