M.H. van der Meide-Mojet

Fysiotherapeut

                                  M.H. van der Meide-Mojet

"Mijn naam is Marja van der Meide. Ik ben een ziekenhuisfysiotherapeut in hart en nieren. Ik werk al jaren met veel plezier in HMC, omdat ik mijn bijdrage wil leveren aan de multidisciplinaire behandeling van patiënten. Samen met andere behandelaars tot een optimaal behandelresultaat komen, is mijn doel voor elke patiënt. De ziekenhuisdynamiek, met steeds nieuwe technieken en ontwikkelingen, houdt mij scherp. Mijn klinische werkzaamheden vinden vooral plaats op de afdeling Oncologie en op de Intensive Care.

Complexe problematiek daagt me uit om het hoogst haalbare voor de patiënt in de gegeven situatie te bereiken. Poliklinisch ligt mijn aandachtsgebied op oncologische en long revalidatie. Daarnaast geef ik behandelingen ter pijnbestrijding door middel van TENS (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie). 

Ik stimuleer patiënten om persoonlijke doelen op het gebied van het bewegend functioneren te stellen en begeleid hen in het traject om die te bereiken. Ik streef naar 'maatwerk' voor elke patiënt en vind het uiterst belangrijk dat de patiënt de eigen regie voert en centraal staat. Het geven van voorlichting en het zoeken naar praktische oplossingen maken deel uit van mijn behandeling.

Een patiënt is voor mij niet iemand met een aandoening of beperking, maar een uniek mens in een sociale context. Door goed te luisteren, open te staan voor vragen, te adviseren en motiveren, draag ik graag bij aan een zinvolle behandeling en aangenaam verblijf in HMC."

Opleiding & ervaring

BIG-nummer:

49034504804

Talen:

Engels, Nederlands