F.J. Engelbert van Bevervoorde

Verloskundige

“Niets is zo vervelend om als zwangere met een ongerust gevoel rond te lopen en geen vraag is mij te gek” 

                                  F.J. Engelbert van Bevervoorde

“Aandacht en tijd die er nodig is. Dat vind ik belangrijk om iedere zwangere vrouw (en haar partner) te geven. Voor iedere vrouw is de periode van zwangerschap spannend: of het nu de eerste of de derde keer is. Heb je vragen? Ben je ongerust? Dan kun je altijd contact opnemen. Niets is zo vervelend om als zwangere met een ongerust gevoel rond te lopen en geen vraag is mij te gek.

Wij staan open voor jouw wensen tijdens zwangerschap en bevalling. Wil je pijnstilling of juist zo natuurlijk mogelijk bevallen? Wat je wensen ook zijn, wij coachen en begeleiden je tijdens de bevalling. Maak dus vooral tijdens je zwangerschap je wensen kenbaar. Samen kijken we wat haalbaar is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En wil je op het moment zelf toch wat anders? Geen probleem, niks zo veranderlijk als de mens en de verloskunde. Mijn werk is afwisselend en daarom ben ik zo dol op mijn vak!

Zelf ben ik geboren in HMC Bronovo. Ook mijn oudste dochter zag daar het levenslicht en binnenkort hoop ik weer bij een van mijn eigen collega’s te bevallen op de verloskamers van het HMC Bronovo. Bij welke collega dat is? Dat maakt mij niet uit. Ze zijn allemaal goud waard!”

Opleiding & ervaring

Specialist sinds:

2009

BIG-nummer:

99911573303

Opleiding:

Verloskunde Academie Groningen, 2009
Opleiding echoscopie in de obstetrie en gynaecologie
Opleiding tot klinisch verloskundige Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU)

Talen:

Engels, Nederlands

Nevenfuncties & lidmaatschappen

Zorgmanager van de verloskundigenpraktijk Bronovo
BIG geregistreerd (Beroepsregistratie)
Lid van Kwaliteitsregister voor verloskundigen (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV).

Specialisme