E.H.M. Devilee-Massaar

Physician assistant

"Uit het contact met kind en ouders haal ik veel voldoening"

                                  E.H.M. Devilee-Massaar

"Als physician assistant heb ik een coördinerende en kwaliteit bevorderende rol. Het waarborgen van continuïteit hierbij is belangrijk en komt mijn inziens de zorg ten goede. In de samenwerking met mijn collega’s streef ik naar een goede sfeer waarbinnen professionaliteit, openheid, kwaliteit en betrokkenheid zich kunnen ontwikkelen en verbeteren.  

Uit het contact met kind en ouders haal ik veel voldoening. Naast de breedte van het medisch inhoudelijke vak, ben ik enorm geïnteresseerd in de psychologische kant van de zorg, zoals motivatie, interactie en coping. Ook het delen van kennis met kind en ouders en het waar mogelijk eerder preventief dan reactief handelen vind ik belangrijk.

Eerder in mijn carrière heb ik als kinder IC-verpleegkundige gewerkt en ben ik 12 jaar leidinggevende geweest op een neonatologie afdeling. Mijn wens om weer direct bij de patiënt betrokken te zijn en mijn kennis op medisch gebied te verbreden heeft mij bij mijn huidige functie van physician assistant gebracht."

Opleiding & ervaring

BIG-nummer:

79043442581

Talen:

Engels, Nederlands