A.M. Bouva

Verloskundige

“Ik zie mezelf vooral als vraagbaak” 

                                  A.M. Bouva

“Ik werk nu 3 jaar met veel plezier in de eerstelijns verloskundigenpraktijk van HMC Bronovo. Ik zie mezelf vooral als een vraagbaak.

Vanaf de positieve zwangerschapstest verandert er zoveel in je leven, lichamelijk en geestelijk. Je kunt met al je vragen bij mij terecht. Zo kan ik jullie als toekomstige ouders informeren over de nieuwe fase van jullie leven, de algemene informatie en de persoonlijke veranderingen bij jullie.

Ik verzorg ook een aantal van de voorlichtingsavonden ‘Bevallen in HMC Bronovo’.

Open communicatie is erg belangrijk juist om net dat extra fijne, veilige gevoel te hebben dat er naar je geluisterd word. Samen komen we tot een oplossing. Dat is een belangrijk punt voor ons als verloskundige,  ‘zorg op maat’. Jij bespreekt als zwangere samen met je partner en de verloskundige wat belangrijk is voor jullie. Zo kan iedereen elkaars standpunten horen en kunnen we samen komen tot een goed verlopen zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Dit jaar ga ik beginnen aan de echo-opleiding. De opleiding duurt 6 maanden. Dit zal me helpen om jullie nog nauwkeuriger te informeren over de echo’s die jullie hebben gehad en in de toekomst kan ik dan ook zelf echo’s maken.”

 

Opleiding & ervaring

Specialist sinds:

2014

Opleiding:

Vroedkunde, KHK (Katholieke Hogeschool Kempen), België

Talen:

Engels, Nederlands

Nevenfuncties & lidmaatschappen

BIG geregistreerd (beroepsregistratie)
Lid van Kwaliteitsregister voor verloskundigen Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV)

Aandachtsgebieden

Voorlichtingsavonden Bevallen in HMC Bronovo