Beeldbellen

Beeldbellen met uw medisch specialist in plaats van langskomen voor een afspraak? Indien het niet perse nodig is fysiek langs te komen in het ziekenhuis kunt u ook via beeldbellen de afspraak met uw zorgverlener inplannen. 

Beeldbellen met uw medisch specialist in plaats van langskomen voor een afspraak? Indien het niet perse nodig is fysiek langs te komen in het ziekenhuis kunt u ook via beeldbellen de afspraak met uw zorgverlener inplannen. Voor mensen die slecht ter been zijn of geen beschikking hebben over vervoer is het een uitkomst. Ook scheelt het reistijd en reiskosten.

Door corona is beeldbellen sneller geïntroduceerd omdat het beter is niet in het ziekenhuis te komen indien dit niet nodig is. Ook kunt u met beeldbellen makkelijker andere ‘meenemen’ naar uw afspraak. In het ziekenhuis vagen we mensen zoveel mogelijk alleen naar hun afspraken te komen.

Als patiënt van HMC kunt u aan uw arts of een assistente vragen naar de mogelijkheden van beeldbellen. Er wordt altijd samen gekeken naar de beste oplossing, indien het voor uw zorg beter is bent u natuurlijk altijd van harte welkom in het ziekenhuis.