Kaartje sturen?

Via Cards to care kunt u binnen een paar minuten online een echt kaartje sturen naar een familielid of bekende in het ziekenhuis. Bovendien steunt u met ieder kaartje een goed doel.

wenskaart

Online wenskaart service

Stuur een patiënt in HMC online een echte wenskaart op papier. Voor het versturen van wenskaarten naar een familielid of bekende in het ziekenhuis maakt HMC gebruik van de online service van Cards to Care. Voor € 3,25 stuurt u gemakkelijk en snel via internet een echte wenskaart. U kunt zelf ook het ontwerp kiezen en een persoonlijke boodschap toevoegen. Een eigen foto gebruiken is ook mogelijk.

Door het sturen van deze kaart steunt u de Vrienden van Bronovo. Zij ondersteunen projecten die het verblijf van patiënten en hun familie of vrienden in Bronovo nog aangenamer maakt. 

Door het sturen van deze kaart steunt u Bewegen tegen kanker. Onder deze paraplu creëren HMC en ADO Den Haag activiteiten en faciliteiten voor kankerpatiënten en hun familie die buiten de gewone ziekenhuis financiering vallen en die bijdragen aan het welzijn van kankerpatiënten.

Per post

Dagelijks wordt de post op de afdeling bezorgd. Post voor een patiënt komt het snelst aan als op de volgende manier wordt geadresseerd:

HMC
Uw naam
Afdeling, kamernummer
Postbus 432
2501 CK Den Haag

 

Het nieuwe adres van het gehele HMC is Postbus 432, 2501CK Den Haag.

Is de patiënt ontslagen uit het ziekenhuis? Wij sturen de post door naar het huisadres.