Ziekenhuis HMC bedankt vrijwilligers met luxe lunch

26 november 2018

Haaglanden Medisch Centrum (HMC) heeft haar vrijwilligers bedankt met een driegangenlunch in de 'International Hotel and Management School'. Het ziekenhuis is ook op zoek naar extra vrijwilligers.

HMC is enorm trots op de grote groep (410) vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor de patiënten en bezoekers. Op alle locaties -HMC Bronovo, HMC Westeinde, HMC Antoniushove en verpleeghuis Het Huis Nebo- staan niet alleen doordeweeks vrijwilligers klaar om iedereen van dienst te zijn, maar ook in de weekenden en tijdens de feestdagen. Om hen te bedanken kregen alle vrijwilligers een driegangenlunch aangeboden. Deze vond plaats in de ‘International Hotel and Management School’ van ROC Mondriaan. Hier werden de vrijwilligers gastvrij ontvangen en hebben studenten een heerlijke lunch bereid en geserveerd.

Voor elk wat wils

De vrijwilligers zijn op allerlei afdelingen werkzaam, vertelt vrijwilligerscoördinator José Bosdijk: “Veel van hen zijn gastvrouw of –heer in bijvoorbeeld de ontvangsthal, of op de afdeling Spoedeisende Hulp. Anderen werken op het Informatieplein Oncologie, de Kinderafdeling, de Kunstuitleen of de Dienst Geestelijke Verzorging. Er is voor elk wat wils.” De vrijwilligers komen in alle soorten en maten: “Er zijn scholieren, maar ook mensen met een baan, of gepensioneerden die als vrijwilliger werken bij HMC. Om vrijwilliger te worden moet je één dagdeel per week beschikbaar zijn. Maar meer dagdelen mag natuurlijk ook”, glimlacht Bosdijk.

Interesse?

HMC is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bel voor informatie over vrijwilligerswerk in HMC Westeinde en HMC Antoniushove met Ellie de Mooij-Klaver: 088 979 16 69. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in HMC Bronovo en Het Huis Nebo kunt u bellen met José Bosdijk: 088 979 80 15. Of mail naar: vrijwilligers@haaglandenmc.nl.