Vergunning nieuw Moeder- en Kindcentrum

1 november 2019

Om alle zorg voor moeder en kind op één plek te bieden, gaat Haaglanden Medisch Centrum een nieuw Moeder- en Kindcentrum bouwen. Dit komt aan de Lijnbaanzijde van HMC Westeinde. Duurzaam, modern en comfortabel voor het hele gezin, want HMC werkt volgens de principes van gezinsgerichte zorg.

De gemeente Den Haag heeft 23 oktober een omgevingsvergunning verleend voor deze nieuwe huisvesting. Wanneer deze vergunning onherroepelijk is, zal de aannemer starten met het plannen van de bouwactiviteiten. Eén van de gevolgen voor onze patiënten en bezoekers zal zijn dat we de hoofdingang aan de Lijnbaanzijde tijdelijk sluiten. Patiënten die met het openbaar vervoer reizen kunnen vanaf dat moment dan het beste in- of uitstappen bij de halte Brouwersgracht.

We informeren iedereen hierover op onze website www.haaglandenmc.nl/toekomst/samen-bouwen. Met de buurt gaan we graag in gesprek over de bouwactiviteiten van ons nieuwe Moeder- en Kindcentrum. We organiseren daarom binnenkort bijeenkomsten, waarvoor omwonenden per mail worden uitgenodigd. Wilt u hierbij zijn of op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar bouw@haaglandenmc.nl.