Coronavirus: wat moet u weten?

Raad van bestuur HMC nu op volle sterkte aan de slag

7 januari 2020

raad_van_bestuur.jpg

Foto: Frank van der Burg. De driekoppige raad van bestuur gaat samen de toekomst van HMC vormgeven

De nieuwe chief financial officer Han ter Horst is deze week aangetreden. Daarmee is de raad van bestuur van Haaglanden Medisch Centrum nu op volle sterkte aan de slag.

Han ter Horst (44) wordt onder andere portefeuillehouder van het financiële proces binnen het ziekenhuis. Samen met bestuursvoorzitter Ingrid Wolf en chief operational officer Daniëlle Horbach is de driekoppige leiding van HMC nu klaar om de toekomst van het ziekenhuis verder in te vullen. Op stapel staat een verdere concentratie van specialistische behandelingen, terwijl minder ingewikkelde zorg juist dichter aan huis wordt aangeboden. Dit is nodig om de zorg ook straks goed én betaalbaar te houden.

Ingrid Wolf is blij met de komst van Han ter Horst als CFO: “We zijn als team nu compleet en kunnen, samen met alle gedreven zorgprofessionals die HMC rijk is, van start om de nieuwe koers vorm te geven. Vorig jaar zijn de eerste stappen al gezet, dit jaar zal meer concreet worden hoe we als HMC de Haagse regio van de beste zorg willen voorzien.”

Klik hier voor het bericht dat eerder werd gepubliceerd over de benoeming van Han ter Horst.