Officiële opening nieuwe SEH van HMC Westeinde!

9 januari 2018

opening seh hmc westeinde

Met meer dan 50.000 bezoekers per jaar is de Spoedeisende Hulp van HMC Westeinde een van de drukst bezochte SEH’s van Nederland. De afgelopen jaren werd deze SEH volledig vernieuwd, terwijl onze vooruitstrevende spoedzorg 24 uur per dag doorging.

Ervaar zelf de nieuwe SEH

Graag nodigen we alle geïnteresseerden uit om op vrijdag 19 januari, tussen 14.00 en 18.00 uur, zelf te zien hoe mooi en efficiënt onze SEH nu is ingericht. Zo kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in een ambulance van de GGD, houden de kinderartsen een quiz over gezondheid, kunnen bezoekers bij de psychiaters een computergame doen (‘delirium experience’) en laten de SEH-artsen zien wat er komt kijken bij een reanimatie. De trauma- en orthopedisch chirurgen tonen hoe ze fracturen repareren.

Rondleiding door SEH-artsen

Ook verzorgen SEH-artsen een rondleiding over een deel van de SEH. Een virtuele rondleiding levert het totaalbeeld. Burgemeester Pauline Krikke zorgt rond 15.30 uur voor de officiële opening van de SEH.

U bent van harte welkom!

Entree via hoofdingang van HMC Westeinde.
HMC Westeinde is een binnenstadsziekenhuis, we adviseren u daarom indien mogelijk met fiets of openbaar vervoer te komen. Zie: route, parkeren en openbaar vervoer

artikel_nieuwe_seh_hmc_westeinde_magazine_u_2017_nummer_4.png Slim en compact

Een bezoek aan de SEH is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Natuurlijk wilt u dan graag snel en goed worden geholpen door de juiste zorgverlener. HMC bouwde daarom een slim ingerichte SEH die rust en vertrouwen uitstraalt. Met deze nieuwe SEH kunnen we nu en in de toekomst meer patiënten sneller helpen.
Lees het volledige artikel