Nieuwe patiënten en zorgverleners in de spotlight

26 november 2019

Met trots presenteren we de derde ronde foto’s en achtergrondverhalen van patiënten en hun zorgverleners. Vanaf vandaag, 26 november, start een nieuwe campagne in en rond Den Haag met levensgrote foto's van drie collega's en patiënten. We maakten deze keer prachtige portretten in de Scheveningse Haven, bij het stadhuis van Den Haag en bij het Kurhaus. Achter iedere foto van een zorgverlener met een patiënt zit een bijzonder verhaal dat op de website te lezen is. Benieuwd naar deze bijzondere verhalen? Lees ze hier: https://www.haaglandenmc.nl/hmc-zorgt.

In de campagne laten we patiënten zien dat met de wijzigingen die we bij HMC doorvoeren de zorg in HMC gewoon bij hun vertrouwde zorgverlener in handen blijft.

Reacties

Alle zorgverleners en patiënten werkten graag mee. “Mam daar hang je!” kreeg Marianne de la Croix (van ‘Sharita zorgt voor Marianne’) van haar kinderen te horen toen ze langs een bus- of tramhokje reden met haar poster. Haar arts Sharita Ramautar begeleidt Marianne al vele jaren en vond het een bijzondere ervaring om mee te doen. Bekijk het filmpje waarin Sharita en Marianne reageren op de campagne.

René Bom, voormalig nachtburgemeester van Den Haag is HMC bijzonder dankbaar en werkte daarom graag mee met de campagne: “Ik heb het met veel liefde gedaan.” (lees ook ‘Daniël zorgt voor René’). Zijn arts Daniël Eefting vindt het een eer om hem en andere patiënten te behandelen. Ze kregen beiden veel positieve reacties op de posters. Bekijk het filmpje van Daniël en René waarin ze terugblikken op de campagne.

De campagne loopt tot aan het einde van het jaar.