Iedereen in beweging in de tuin van Bronovo

23 april 2019

Op woensdag 24 april organiseren de fysiotherapeuten van Haaglanden Medisch Centrum voor het derde jaar een beweegbijeenkomst voor geïnteresseerden. Onder de naam ‘Iedereen in beweging’ is iedereen welkom om tussen 12.00 uur en 16.00 uur in de Beweegtuin van HMC Bronovo in beweging te komen.

Veel mensen, waaronder ook ouderen, bewegen te weinig voor een goede gezondheid en conditie. In de Beweegtuin bij HMC Bronovo zijn verschillende attributen aanwezig om op een gezellige en laagdrempelige manier weer in beweging te komen. Verschillende fysiotherapeuten van het ziekenhuis zijn aanwezig voor advies en begeleiding. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur geeft Olga Commandeur, bekend van het televisieprogramma Nederland in Beweging, een workshop voor de aanwezigen.

Beweging, zeker buiten, is natuurlijk niet alleen gezond, maar kan ook heel gezellig zijn. De afgelopen twee jaar werd het evenement goed bezocht met gemiddeld zo’n 40 deelnemers. Gezien de eerdere positieve reacties verwachten we ook dit jaar een gezellig en sportief samenzijn. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje voor alle deelnemers. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.