HMC-team in de startblokken voor SGOrun

10 september 2019

Op zaterdag 21 september loopt een enthousiast team van HMC naar het Spaarne Gasthuis in Haarlem tijdens de landelijke SGOrun, Ren voor je SEH! Een sponsorestafetteloop van minimaal 75 kilometer van Spoedeisende Hulp naar Spoedeisende Hulp met als doel geld in te zamelen voor het Spoedeisende Geneeskunde Onderzoek fonds (SGOfonds). Dit fonds verstrekt subsidies voor wetenschappelijk onderzoek binnen het domein van de Spoedeisende Hulp (SEH).

Frans de Voeght, zorgmanager van de SEH, geeft die dag om 09.00 uur het startschot. Het team van HMC neemt voor de vierde keer deel aan dit sportieve evenement met deze keer als motivatie: ‘Re voâh je SEH gewaun omdat ut ken’ (Haags voor ‘Ren voor je SEH gewoon omdat het kan’). De volgende verpleegkundigen en artsen van de SEH rennen de door Anne Jan Janssen uitgezette route van Den Haag naar Haarlem: Alice Vis, Berbel Würth, Ernie de Deckere, Geesje van Woerden, Marisca van Zoest-Eijkelboom, Wendy Schmidt, Wesley Carels, Boyan Kuiper en Merel van Loon. Dave Houben gaat de renners op de fiets begeleiden en verwachten rond 16.00 uur aan te komen bij de SEH van het Spaarne Gasthuis. De deelnemers van de SEH van St. Antonius uit Nieuwegein arriveren rond dezelfde tijd bij de SEH in HMC.

Donatie

Wilt u een steentje bijdragen, dan kunt u een donatie doen op bankrekening
NL36 INGB 0006 4107 81 t.n.v. Stichting Spoedeisende Geneeskunde Onderzoek fonds te Utrecht o.v.v. ‘SGORun team HMC’ of op https://sgorun.nl/sponsor/ (met iDEAL of PayPal).

sgorun_hmc.png