HMC: nu ook online 1 gezicht

23 mei 2017

“Goedemorgen? Waarmee kunnen we u helpen?” Deze vraag staat centraal op de homepage van onze nieuwe website. Een handig keuzemenu helpt u snel naar de informatie die u nodig heeft. U kunt de website bekijken op computer, smartphone of tablet.

Op onze nieuwe website vindt u informatie over uw bezoek aan het ziekenhuis, bijvoorbeeld over hoe u zich kunt voorbereiden op een bezoek aan de specialist en hoe u een suggesties om de zorg te verbeteren kunt doorgeven. Ook voor patiënten die naar ons ziekenhuis komen voor een opname staat belangrijke informatie duidelijk op een rij.

Elk specialisme heeft een eigen pagina. Hier leest u bijvoorbeeld welke behandelingen het specialisme biedt. Ook onze specialisten stellen zich hier aan u voor. Ook handige informatie als telefoonnummers en de route naar de polikliniek staan hier overzichtelijk gepresenteerd.

Op de nieuwe website publiceren wij ook regelmatig een blog waarin 1 van onze behandelaars u tips geeft over gezond leven. Zo geeft verpleegkundige Monique Boon tips aan zwangere vrouwen die willen stoppen met roken en adviseert oncologisch chirurg Onno Guicherit u over het belang van deelname aan het bevolkingsonderzoek naar borstkanker. We delen deze blogs ook via social media. Wilt u geen blog meer missen? Volg ons dan op Twitter of Facebook.