HMC Bronovo rond 1 juli weekziekenhuis

15 mei 2019

De raad van bestuur van HMC heeft vandaag besloten om HMC Bronovo op of rond 1 juli a.s. om te vormen tot weekziekenhuis. Het ziekenhuis is dan open van maandag 6.00 uur tot en met vrijdag 18.00 uur voor alle poliklinische en geplande klinische zorg. U kunt de komende jaren nog gewoon terecht bij uw vertrouwde behandelteam in HMC Bronovo. De acute zorg (waar onder Spoedeisende Hulp en de acute verloskunde) wordt op of rond 1 juli a.s. verplaatst naar HMC Westeinde. Met deze besluiten geeft de raad van bestuur uitvoering aan de eerste fase van het toekomstplan van HMC van 24 januari jl.

Voor spoedeisende zorg gaat u naar HMC Westeinde

Voor alle spoedeisende zorg gaat u vanaf 2 juli naar HMC Westeinde. Ook bevallingen vinden vanaf dat moment plaats in HMC Westeinde. Voor moeders en kinderen staan daar altijd een gynaecoloog en kinderarts paraat: 24 uur per dag, zeven dagen per week.

De Huisartsenpost verhuist van HMC Bronovo naar HMC Antoniushove

De Huisartsenpost verhuist 2 juli 2019 van HMC Bronovo naar HMC Antoniushove.
De Huisartsenpost in HMC Antoniushove is voor spoedeisende zorgvragen open: 

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 24.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 08.00-24.00 uur
  • Op erkende feestdagen van 17.00-24.00 uur de dag ervoor en van 08.00-24.00 uur op de feestdag(en) zelf.

Uw bezoek aan de Huisartsenpost is op afspraak; u belt altijd eerst naar 070 346 96 69.
Tot aan de verhuizing kunt u nog naar de Huisartsenpost van HMC Bronovo.

Voldoende parkeergelegenheid HMC Westeinde

We bouwen in de tweede helft van dit jaar een tijdelijke parkeervoorziening bij HMC Westeinde, zodat er ook in de toekomst voldoende parkeergelegenheid is.

Meer informatie

Op www.haaglandenmc.nl/toekomst leest u de actuele informatie over de laatste ontwikkelingen. U kunt uw vragen stellen, ideeën delen en zorgen kenbaar maken via toekomst@haaglandenmc.nl

Bent u patiënt bij HMC? En hebben de ontwikkelingen gevolgen voor uw behandeling? We informeren u tijdig. Natuurlijk kunt u ook altijd aan uw zorgverlener vragen of er iets verandert voor uw behandeling. 

 

hmc_stempel_1.png