Grotere verkeersdrukte verwacht op woensdag 16 en donderdag 17 oktober

30 november -1

Heeft u op woensdag 16 oktober of donderdag 17 oktober een afspraak op één van de locaties in Haaglanden Medisch Centrum? Houdt u dan rekening met een langere reistijd.

Verkeersdrukte

Woensdag 16 oktober voeren de boeren weer actie in Den Haag tegen de nieuwe stikstofmaatregelen. De actiedag begint om 09.00 uur met een demonstratie bij het RIVM in Bilthoven. Vanaf 12.00 rijden de boeren naar Den Haag. Dit kan zorgen voor grote verkeersoverlast.

Het openbaar vervoer ondervindt naar verwachting geen hinder en voor ambulancediensten met spoed is de route naar het ziekenhuis vrij.

Ons advies:
Ø Houdt u rekening met een langere reistijd;
Ø Kom als dat mogelijk is met het openbaar vervoer (check via www.htm.nl) of de fiets.

Wij stellen alles in het werk om de dag soepel te laten verlopen. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer dat op uw afspraakbevestiging staat.

Ook op donderdag acties in Den Haag
Op donderdag 17 oktober hebben de boeren nog twee acties in Den Haag gepland. Rond 10.00 uur willen de boeren onder meer met trekkers langs overheidsinstanties in Den Haag rijden.

Of de acties donderdagochtend ook daadwerkelijk doorgaan en wat dit betekent voor de verkeersdrukte in Den Haag is nog onbekend. Maar ook voor donderdagochtend luidt ons advies: houdt u rekening met een langere reistijd en kom, indien mogelijk, met het openbaar vervoer of de fiets.