Dag van de geboorte in MCH-Bronovo

9 september 2016

Tijdens de landelijke dag van de geboorte op vrijdag 9 september ontvangen ouders een leuk presentje. Elke baby die 9 september wordt geboren krijgt een speciaal babymutsje in het Westeinde, Bronovo en de Geboortekliniek. Ook krijgen ze een folder mee van het fonds ‘Gezond Geboren’.

Wonder van de geboorte
Doel van de landelijke dag is om stil te staan bij het wonder van de geboorte. Als je baby gezond geboren wordt besef je ineens hoeveel geluk je hebt. Nog elke dag hebben baby’s en hun ouders minder geluk. Op deze speciale dag vragen we hiervoor samen met het fonds ‘Gezond Geboren’ aandacht. We willen bereiken dat er steeds minder kinderen overlijden als gevolg van groeivertraging, vroeggeboorte of aangeboren afwijkingen door wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, nieuwe technieken te ontwikkelen en in te zetten op voorlichting.

Meer informatie?
Vindt je het ook belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan, gun je iedereen een gezonde baby en wil je je steentje bijdragen? Kijk dan op de website van www.gezondgeboren.nl of ambassadeurs.fondsgezondgeboren.nl.