Award voor HMC: Top Employer

11 maart 2020

Haaglanden Medisch Centrum is een Top Employer! Het ziekenhuis heeft als enige in de regio het exclusieve en internationale keurmerk Top Employer 2020 gekregen in de categorie Healthcare. En dat voor het tweede jaar op rij.

Uit het grondige, onafhankelijke onderzoek van het Top Employers Institute in Amsterdam is gebleken dat HMC met recht een opleidingsziekenhuis is. Wij bieden intern veel doorstroommogelijkheden aan onze medewerkers. Op deze manier binden wij medewerkers aan HMC en genieten wij van de ambities die iedereen heeft en waarmaakt. ‘Op Human Resources-gebied komt het ziekenhuis naar voren als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren’, aldus het Top Employers Institute.

Ontwikkelen
De keurmerken zijn uitgereikt aan ruim zeventig toonaangevende werkgevers, waaronder acht Nederlandse ziekenhuizen. HMC is het enige ziekenhuis in de regio dat een keurmerk heeft ontvangen. En daar is het ziekenhuis trots op. "De Raad van Bestuur is verheugd dat onze organisatie wederom het keurmerk Top Employer heeft gekregen", zegt Daniëlle Horbach namens de Raad van Bestuur. "Het is een topprioriteit voor het HMC om voor onze medewerkers een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Dit vergt continue aandacht en wij vinden het mooi dat we deze waardering hebben gekregen, maar beseffen ons ook dat er nog punten voor verbetering zijn."

Nieuwsgierig naar hoe het is om te werken voor een Top Employer ziekenhuis in Den Haag? Volg Haaglanden Medisch Centrum op LinkedIn en kijk eens op de Instagrampagina @werkenbijhmc