Zorg met liefde en lef in ons patiëntenmagazine JIJ

Zorg met liefde en lef in ons patiëntenmagazine JIJ

Stella is op een ochtend plotseling extreem duizelig en weet niet meer hoe ze op haar benen moet staan. Ze heeft een herseninfarct, blijkt niet veel later. “Ik ben door het oog van de naald gekropen.”

Dit is één van de verhalen in de nieuwe editie van ons patiëntenmagazine JIJ, dat begin september is verschenen. In het nieuwe blad wisselen we interviews met patiënten af met ervaringen en verhalen van bezoekers en zorgprofessionals van HMC.

Zo wordt het persoonlijke verhaal van Stella, die in november een beroerte kreeg, aangevuld door HMC-ergotherapeut Paul van Rijk en verpleegkundig specialist Tamara Dofferhof van ons neurovasculair centrum.

Traumazorg en MKC
Ook besteden we in het magazine aandacht aan traumazorg – inclusief feitjes en cijfers over het helikopterdek -, het slaapcentrum en het Moeder en Kindcentrum. Voor de kinderen is er een leuk knip- en plakwerkje, waarin ze HMC-medewerkers de juiste outfits kunnen aantrekken (ook leuk voor volwassenen!). Ervaringen van patiënten, bezoekers en HMC-medewerkers laten zien hoe ons ziekenhuis zorg levert met liefde en lef.

De nieuwe editie van de JIJ online lezen? Klik op de cover:

coverjij.png