Campagne laat bijzondere band tussen patiënten en hun zorgverlener zien

Campagne laat bijzondere band tussen patiënten en hun zorgverlener zien

Nieuwe collega’s werven en laten zien wat voor bijzondere band onze patiënten opbouwen met hun arts, verpleegkundige, verloskundige, oncoloog, internist of andere zorgverlener. Dat is het doel van onze campagne. Daarom zijn in tram- en bushokjes in Den Haag en omstreken levensgrote posters te zien met daarop enkele van onze patiënten met hun eigen vertrouwde zorgverlener. Op deze posters wordt die bijzondere band duidelijk in beeld gebracht. Patiënt en zorgverlener poseren, samen met ons logo (de blauwe plus), op iconische locaties in Den Haag.

Het is bekend dat er een personeelstekort is binnen de hele zorgsector. Dus ook wij zoeken nieuwe collega’s; collega’s die óók een bijzondere band met hun patiënten willen opbouwen. Daarom zijn er twee soorten posters te zien. Posters die de bijzondere band tussen patiënt en zorgverlener in beeld brengen en posters met een meer wervend karakter: namelijk een HMC-collega die met nog iemand anders én de blauwe plus poseert. De tekst daarbij: Lindsey zoekt jou; Eva zoekt jou of Sjoerd zoekt jou.

Lindsey, Eva en Sjoerd zijn collega’s die met onze online campagne HMC the real world laten zien hoe werken bij ons ziekenhuis er nu écht uitziet.
In januari heeft HMC de toekomstplannen bekend gemaakt. Veel patiënten vroegen zich af of ze wel hun eigen vertrouwde zorgverlener zouden houden. Het antwoord op die vraag was toen, en is nog steeds, een volmondig ja. Ook dit willen we via deze campagne benadrukken, zodat letterlijk zichtbaar wordt hoe trots we zijn op de bijzondere band tussen veel van onze patiënten en hun eigen zorgverlener. Dat is waar het om draait binnen HMC en dat laten we zien met deze campagne.

Achter iedere poster zit een bijzonder verhaal. Bijvoorbeeld het verhaal van oncologisch chirurg Onno. Hij hielp Jeska bij haar borstkanker. Ook speelde hij een bijzondere rol toen Jeska zwanger wilde worden. Lees hier alle bijzondere verhalen.

Geïnteresseerd om bij HMC te komen werken? Kijk dan op www.werkenbijhmczorg.nl.