Bewegen tegen kanker

De Stichting Bewegen Tegen Kanker heeft het doel beweegprogramma's aan te bieden aan patiënten met kanker in de regio Haaglanden. Ook organiseert de Stichting Bewegen Tegen Kanker ontspannende activiteiten waarbij familie en dierbaren ook van harte welkom zijn.

Waarom bewegen tegen kanker?

Een steeds groter deel van de samenleving krijgt te maken met kanker. Bij de behandeling van kanker is vermoeidheid een van de meest voorkomende bijwerkingen. Ongeveer 70% van de patiënten met kanker heeft te maken met vermoeidheidsklachten na radiotherapie, chemotherapie of een operatie. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bewegen tijdens en na de behandeling van kanker bijdraagt aan het algemeen welzijn.

Vrijwilliger worden?

Wil jij graag helpen onze stichting te laten groeien zodat we nog meer van betekenis kunnen zijn voor mensen met kanker en hun dierbaren. Meld je dan aan als vrijwilliger. Jouw hulp is meer dan welkom!

Tijdens acties en benefiet evenementen optreden als gastvrouw of gastheer voor onze stichting, het verrichten van administratieve en/of hand-en-span-diensten. Alle beetjes helpen en jouw hulp waarderen wij zeer! Je kunt je interesse doorgeven aan het secretariaat via mailadres

Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op

Kom in Actie!

Wilt je zelf een actie organiseren of meedoen aan een evenement voor ons? Maak dan een eigen actiepagina aan. Hier kun je je activiteit omschrijven en promoten onder je netwerk. Mobiliseer je vrienden en bekenden om je actie te ondersteunen.

Enkele tips om van je actie een succes te maken:

  • Bedenk hoeveel geld je wilt ophalen.
  • Bedenk een leuke, pakkende en inspirerende titel voor je actie.
  • Stel een goed team samen; benader vrienden en familie en verdeel de taken.
  • Deel je actie via social media en/of bouw een aparte Facebookpagina.
  • Verstuur persberichten en schakel de media in; bedenk een ludieke opening of bericht
  • Maak mensen enthousiast en geef niet snel op!

Zet ‘m op. Heel veel succes!

Heb je een idee voor een fondsenwervende actie of een evenement waarover je met ons wilt sparren? Heb je promotiemateriaal nodig op je evenement? Of heb je hulp nodig bij het maken van uw actiepagina?

Neem dan contact met ons op via 088 979 32 79 of via

Wij bespreken graag met je welke ondersteuning wij je kunnen geven.

Zie voor meer informatie www.bewegentegenkanker.nl