Compliment of suggestie

HMC wil u de best mogelijke zorg bieden. Daarom vragen wij dagelijks patiënten naar hun ervaringen met onze zorg. Zo verbeteren wij onze zorg continu. Wij stellen het op prijs wanneer u als patiënt of bezoeker uw ervaringen met ons deelt.

Printknop

niaz 780

We hebben u nodig om onze zorg te verbeteren. Daarom vragen wij u uw ervaringen met ons te delen. Dat kan op 2 manieren.

Meedoen met het patiënttevredenheidsonderzoek

Wij doen continu onderzoek naar de ervaringen van onze patiënten met een patiënttevredenheidsonderzoek. Dit is een vragenlijst die u anoniem en online kunt invullen. Wij gebruiken de resultaten om te onderzoeken wat goed gaat in ons ziekenhuis en wat beter kan. Wilt u meewerken?

U vindt de vragenlijst op onze website bij Patiënttevredenheidsonderzoek

Uw suggestie of compliment doorgeven

Wilt u ons een suggestie of een compliment geven? Dat kan via ons mailadres info@haaglandenmc.nl. Uw suggestie of compliment sturen we door naar de juiste afdeling.

U kunt ook via een  landelijke website uw mening over HMC geven:

  • zorgkaartnederland.nl
    Op deze website kunt u complimenten over de zorgverlening geven en praktische suggesties doen voor het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Voor sommige behandelingen gebruiken we ook vragenlijsten over uw ervaringen en de uitkomst van de behandeling. Als dit voor u geldt, dan zal uw behandelaar u uitleg geven en u een vragenlijst toesturen.