HMC Gezondheidscentrum Wassenaar

Gezondheidscentrum Wassenaar levert een compleet zorgaanbod van huisarts tot aan ouderenzorg. Vanuit HMC houden de meeste specialisten spreekuur in het gezondheidscentrum.

bronovo gezondheidscentrum wassenaar3 panorama

Bezoekadres

Hofcampweg 65
2241 KE Wassenaar

Telefoon: 088 979 72 00
Telefoon poliklinieken HMC: 088 979 72 45
Fax: 070 312 47 07

Openingstijden HMC Gezondheidscentrum Wassenaar

De openingstijden voor bezoekers van HMC Gezondheidscentrum Wassenaar zijn van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Wanneer u buiten deze tijden een afspraak heeft volg dan de aanwijzingen die bij de deur staan.
Er is gratis parkeergelegenheid in de garage onder het gezondheidscentrum.

HMC Gezondheidscentrum Wassenaar is een geïntegreerd eerste en tweede lijnscentrum. Dat wil zeggen dat zowel zorgverleners zoals huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, tandarts etc. spreekuur houden. Ook de medisch specialisten van HMC houden er spreekuur op het gebied van Reumatologie, Cardiologie, Kindergeneeskunde, Interne Geneeskunde, Neurologie, Verloskunde, KNO, Gynaecologie, Urologie, Orthopedie, Plastische Chirurgie en er is een diabetesverpleegkundige

Verder heeft het laboratorium van HMC dagelijks een servicepunt voor bloed prikken in het gezondheidscentrum en kan er röntgen en echografie (radiologisch onderzoek) uitgevoerd worden.