Workshop: Look Good Feel Better, uiterlijke verzorging bij kanker

maandag

12

september 2022

10.30 - 12.30 uur

HMC Antoniushove

maandag 12 september 2022

10.30 - 12.30 uur, HMC Antoniushove

lgfb_3.jpg

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen, zowel lichamelijk als emotioneel. Uiterlijke veranderingen die plaatsvinden bij kanker en de behandelingen hebben vaak een grote impact.  

Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen. 

De workshops worden aangeboden aan vrouwen die recent onder behandeling zijn van HMC. Doe mee met één van de gratis workshops in HMC Antoniushove. De eerstvolgende mogelijkheden zijn: maandagochtend 11 juli en maandagochtend 12 september.

Deze workshops maken onderdeel uit van het aanbod van het informatieplein Oncologie. Voorafgaand aan deze sessie ontvangen we je graag op het informatieplein Oncologie en informeren we je over ons overig aanbod. Wil je daar gelijk al meer over weten, schrijf je dan gelijk in voor onze nieuwsbrief

Meer weten over de stichting Look Good Feel Better? Bekijk hier de website

Sponsoring

Deze workshops  worden gesponsord door The American Women's Club of The Hague (AWC The Hague).

Aanmelden via het informatieplein Oncologie

Het informatieplein Oncologie is te vinden aan de buitenzijde van HMC Antoniushove, links naast de hoofdingang voorbij de apotheek. Naast deze workshop bieden wij maandelijks diverse activiteiten/workshops aan. 

Inloop en kennismaken met de medewerkers  van he tplein en ons overig aanbod is tussen 09:30 en 10:00 uur.

U kunt zich op diverse manieren aanmelden:

Adresgegevens van de locatie

HMC Antoniushove
Burg. Banninglaan 1
2262 BA Leidschendam