Voorlichtingsavond artrose van heup en knie

woensdag

29

augustus 2018

18.00 - 21.00 uur

HMC Westeinde

woensdag 29 augustus 2018

18.00 - 21.00 uur, HMC Westeinde

verpleegafdeling_focuskliniek_orthopedie_1.png

Ervaart u al lange tijd bewegingsklachten aan de heup of knie? De klachten kunnen het gevolg zijn van een versleten gewricht (artrose).

De Focuskliniek Orthopedie van HMC verzorgt op woensdag 29 augustus een voorlichtingsavond over artrose (slijtage) van de heup en knie. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die meer willen weten over artrose en de behandelingsmogelijkheden ervan.

Artrose en de behandelmogelijkheden

Artrose is een aandoening van de gewrichten waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner en zachter wordt. Artrose zorgt voor pijnlijke, stijve gewrichten. Soms zijn de klachten zo erg dat mensen erdoor gehinderd worden in hun dagelijks leven. Helaas is artrose niet te genezen, maar wel te behandelen. Tijdens de voorlichtingsavond krijgt u informatie over de behandelmogelijkheden en hoe u er zelf mee om kunt gaan. Ook de mogelijkheden van een operatieve behandeling, en welke materialen en operatietechnieken daarbij ter beschikking staan, komen aan bod.

Programma en sprekers

De avond duurt van 18.30 -21.00 uur en vindt plaats in de Aula op de 2e etage van HMC Westeinde, Lijnbaan 32, Den Haag. Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom. De orthopedisch chirurg, fysiotherapeut en verpleegkundig specialist zijn aanwezig om presentaties te geven en uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via een e-mail aan evenementen@haaglandenmc.nl of telefonisch via 088 979 80 87.

Zie ook