Theatervoorstelling over kanker: 'Ik heb nog iets op mijn lever'

dinsdag

27

november 2018

19.00 - 21.00 uur

HMC Antoniushove

dinsdag 27 november 2018

19.00 - 21.00 uur, HMC Antoniushove

persfoto_16_c_mariska_timp_de_vakman_uden_wijchen.jpg

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We kunnen u wel op de reservelijst zetten, dit kan door een mail te sturen naar: infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl

Het Informatieplein Oncologie heeft van de opbrengst van de Roparun twee bijzondere theatervoorstellingen gekregen. Wij zijn hier ontzettend blij mee. Patiënten van HMC kunnen zich aanmelden voor deze gratis voorstellingen. Medewerkers van HMC zijn ook van harte welkom maar onze patiënten komen natuurlijk op de eerste rij.

De voorstelling is op 27 november in het Informatieplein Oncologie in HMC Antoniushove. Het Informatieplein Oncologie is te vinden aan de buitenzijde van HMC Antoniushove, links naast de hoofdingang voorbij de apotheek. Inloop om 18.30 uur en de voorstelling start om 19.00 uur (let op: de deur is dan dicht). De voorstelling duurt 2 x 45 minuten.

Voorstelling over kanker
Theatermaker Kitty van Mil is kankerpatiënt, en heeft hier een prachtige theatervoorstelling van gemaakt, oftewel: een chemonoloog. Patiënten van HMC én hun naasten mogen deze bewonderen. 

Klik hier voor meer info over de voorstelling >>