Lustrum feest Informatieplein Oncologie Antoniushove (VOL)

woensdag

5

oktober 2022

16.00 - 18.00 uur

HMC Antoniushove

woensdag 5 oktober 2022

16.00 - 18.00 uur, HMC Antoniushove

Helaas hebben we ons maximum aantal bereikt!

Lustrumfeest Informatieplein Oncologie: we vieren het graag met jou!

Voor iedereen die te maken heeft met de ziekte kanker. Een gevarieerd programma met hoogtepunten, een eigenwijsheidjes boekje, een lezing over humor en ziek zij met als afsluiter een Haagse mysteryguest.

Uitreiking en presentatie van ons eerste eigenwijsheidjes boekje:

leefjeeigenwijsheid.png

 Een eerste lustrum is bijzonder en het heeft ons doen terugdenken aan alle waardevolle verhalen en tips die wij de  afgelopen vijf jaar van jullie gehoord hebben. Jullie, als bezoekers hebben het infoplein mede vormgegeven en daar zijn wij trots op. Wij vonden dan ook dat een boekje ter ere van het vijfjarig bestaan moest bestaan uit verhalen van jullie. We hebben ervaren dat iedereen zo zijn eigen manier van omgaan met de ziekte kanker heeft. Ieder heeft zijn "eigen wijsheid" zogezegd, en zo is het idee voor de"(eigen)wijsheidjes" ontstaan.

smileypleister_1.png

Kom luisteren naar onze gastspreker Marcellino over humor en ziek zijn en onze Haagse mysteryguest.
Onze speciale gastspreker zal het hebben over humor en ziek zijn. Dat humor ook bij kankerpatiënten en hun naasten ingezet wordt als “coping mechanisme”’, is voor ons zeker niet vreemd en misschien ook niet voor jou. Lachen is gezond. De volkswijsheid zegt het al lang en ook in de wetenschap zijn de fysiologische effecten van de lach onderzocht én bewezen. Als copingstrategie biedt lachen talrijke kansen. Humor kan een wapen zijn tegen de droefheid en helpen om te ontsnappen aan neerslachtigheid.

Aanmelden en locatie:

U kunt zich op diverse manieren aanmelden:

Per telefoon: 088 979 40 05
Per email: infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl
Adresgegevens van de locatie

HMC Antoniushove
Burg. Banninglaan 1
2262 BA Leidschendam

 Het informatieplein Oncologie is te vinden aan de buitenzijde van HMC Antoniushove, links naast de hoofdingang voorbij de apotheek. Naast deze workshop bieden wij maandelijks diverse activiteiten/workshops aan.