Lotgenotencontact voor patiënten met prostaatkanker

donderdag

27

juni 2019

14.00 - 16.00 uur

HMC Antoniushove

donderdag 27 juni 2019

14.00 - 16.00 uur, HMC Antoniushove

speeddaten / gesprek met patienten

Tijdens deze middag bent u van harte welkom om langs te komen om medepatiënten te ontmoeten die ook prostaatkanker hebben (gehad). Samen kunt u ervaringen uitwisselen: wat betekent het voor mij, wat betekent het voor mijn naasten, hoe ervaart een medepatiënt de behandeling, wat staat mij te wachten?

Houd zelf de regie bij niet te genezen prostaatkanker

Samen kijken naar de online uitzending van de prostaatkankerstichting over dit onderwerp (1 uur). Na afloop mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan en uw specifieke situatie met anderen te delen. Deze sessie wordt begeleid door vertegenwoordiging van de stichting.

In verband met de organisatie, vinden we het fijn om op voorhand te weten dat u komt. U kunt ons een e-mail sturen via infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl

Wanneer u op het laatste moment besluit dat u behoefte heeft om deze middag te bezoeken, dan is dat altijd mogelijk. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

Locatie

dsc5493_09.jpg


De bijeenkomst vindt plaats in HMC Antoniushove in het Informatieplein Oncologie. Het informatieplein Oncologie is te vinden links naast de hoofdingang.


Wilt u iemand persoonlijk spreken dan kunt u ons bereiken via Informatieplein Oncologie telefoonnummer:
088 979 40 05.

Adresgegevens van de locatie

HMC Antoniushove
Burg. Banninglaan 1
2262 BA Leidschendam