Inspiratieworkshop: hoe pak ik mijn leven weer op?

donderdag

16

mei 2019

18.30 - 20.30 uur

HMC Antoniushove

donderdag 16 mei 2019

18.30 - 20.30 uur, HMC Antoniushove

Als je voor kanker wordt behandeld, wordt je dagindeling en ritme bepaald door afspraken, onderzoeken en behandelingen. Hierna kan je het gevoel hebben in een gat te vallen. 

Je omgeving verwacht misschien dat je blij bent en nu je leven weer oppakt. Maar je lijf is veranderd, je energieniveau is niet meer hetzelfde en je kunt het lastig vinden om je werk weer op te pakken. Waar moet je beginnen om weer verder te kunnen gaan?  Wie ben ik, wat vind ik belangrijk en hoe kan ik mijn leven weer oppakken? Het zijn vragen die je in deze periode kunnen bezighouden. 

In deze workshop word je bewust van wat jij belangrijk vindt, en krijg je inspiratie over hoe jij je leven weer kunt oppakken. We maken gebruik van verschillende gastdocenten en vragen regelmatig (oud) kankerpatiënten hun ervaringen te delen.

Doelgroep: patiënten die (bijna) klaar zijn met een intensief behandeltraject.

Bij voldoende belangstelling, wordt deze inspiratieworkshop elke twee maanden aangeboden. Deze workshop is gratis en is alleen voor HMC patiënten. Ook zijn er broodjes en soep.

Aanmelden
Er kunnen 8 deelnemers meedoen.

Locatie
HMC Antoniushove
Informatieplein Oncologie
Burgemeester Banninglaan 1
2262 BA Leidschendam

Het Informatieplein Oncologie is te vinden aan de buitenzijde van HMC Antoniushove, links naast de hoofdingang voorbij de apotheek.