Inloopochtenden voor patiënten met borstkanker

woensdag

12

december 2018

09.30 - 11.30 uur

HMC Antoniushove

woensdag 12 december 2018

09.30 - 11.30 uur, HMC Antoniushove

In HMC Antoniushove vindt iedere tweede woensdagochtend van de maand, behalve in de maanden juli en augustus, een contactochtend plaats voor patiënten die behandeld zijn, of nog steeds behandeld worden, wegens borstkanker. De bijeenkomst kan ook bezocht worden door patiënten die niet in HMC Antoniushove behandeld zijn. Het doel van de ochtend is het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten.

Borstkanker Vereniging Nederland

De patiënten bepalen zelf waarover met anderen van gedachten wordt gewisseld en met wie er gesproken wordt. Zij kunnen zonder afspraak binnenlopen en zelf bepalen hoelang zij deelnemen aan de bijeenkomst. Eén van de verpleegkundige consulenten mammacare is een deel van de bijeenkomsten aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Deze ochtenden worden begeleid door deskundigen van de Borstkanker Vereniging Nederland.

Locatie

dsc5493_09.jpgDe bijeenkomsten vinden plaats op het Informatieplein Oncologie. Het informatieplein Oncologie is te vinden aan de buitenzijde van HMC Antoniushove, links naast de hoofdingang voorbij de apotheek.

Aanmelden

U kunt zonder afspraak binnenlopen.

Adresgegevens van de locatie

HMC Antoniushove
Burg. Banninglaan 1
2262 BA Leidschendam