High tea ontmoetings-verwenmoment (oud) borstkankerpatiënten

woensdag

6

oktober 2021

12.00 - 15.00 uur

HMC Antoniushove

woensdag 6 oktober 2021

12.00 - 15.00 uur, HMC Antoniushove

 

high_tea.jpgIsha" Sinds afgelopen februari heb ik voor de tweede keer borstkanker (zonder metastases). Ik wil graag andere mensen leren kennen die ook deze moeilijke tijden doormaken. Samen met Marion vrijwilliger van het informatieplein, bereiden we een high tea voor en maken we het gezellig. Voel je vrij om te komen dan kunnen we er een gezellige middag van maken en over alles een beetje praten. Ik zal er zijn, jij ook?

 

 Daarna krijgen we aansluitend  (als je dat leuk vindt) een workshop/demo aangeboden  met de mogelijkheid voor persoonlijk advies van de stichting Look Good Feel Better (www.lookgoodfeelbetter.nl).  Sasja: “Een Look Good Feel Better workshop geeft een boost aan je zelfvertrouwen en laat je ontspannen en genieten. Zo’n ervaring gun ik iedereen. Ik ben even met iets heel anders bezig geweest dan het ziek zijn.”

lgfb jasja borstkanker mensen over uiterlijk verandering ervaring kanker 500x360 

 

 

 Aanmelden:

Aanmelden met voorkeurtijdstip van groep 1 of groep 2 naar: infoplein.oncologie@haaglandenmc.nl.

12.00 tot 14:00 Groepje 1: max 8 personen
13:00 tot 15:00: Groepje 2: max 8 personen

Een ontmoetingsmoment en high tea voor borst kankerpatiënten. Aansluitend mogelijkheid om deel te nemen aan make-up, haar en huidadvies verzorgt door het team van Look Good Feel Better (www.lookgoodfeelbetter.nl)

In kleine groepjes krijg je een demonstratie te zien en indien gewenst persoonlijk advies. Vrouwen die nu onder behandeling zijn, hebben voorrang.

Covid en het informatieplein:

Vanwege de grootte van het informatieplein, is het mogelijk om genoeg afstand van elkaar te houden. Door in kleine groepjes te werken, bieden we voldoende bescherming tegen covid. Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat je niet komt bij klachten die Covid-gerelateerd zijn,